Lelystad, "Op Goede Gronden"

De gemeente Lelystad heeft besloten om de locatie "De Akker" aan te wijzen als een Turbo locatie voor woningbouwontwikkeling. 

De Akker

In nauwe samenwerking met de gemeente Lelystad en de grondeigenaren heeft Heerema Projectontwikkeling de afgelopen jaren gewerkt aan de realisatie van een woningbouwplan genaamd "Op Goede Gronden". Dit plan omvat de ontwikkeling van een gebied dat zich bevindt tussen de Zuigerplasdreef, Wortmantocht, Beginweg en Binnenhavenweg.

"De Akker" is een centraal gelegen locatie binnen het grotere plangebied "Op Goede Gronden". Het uitgangspunt van dit project is om te wonen in harmonie met de natuur, waarbij er speciale aandacht is voor duurzaamheid en ecologie. Het streven is om "Op Goede Gronden" te laten fungeren als een weerspiegeling van Lelystad, de Hoofdstad van de Nieuwe Natuur.

We kijken uit naar de volgende fase van samenwerking met de gemeente Lelystad. In deze fase zullen naast de betrokken grondeigenaren andere belanghebbenden als omwonenden, woningzoekenden, Centrada en initiatiefnemers van CPO's meegenomen worden in de planvorming. We zijn enthousiast over de verdere ontwikkeling van dit uitdagende woningbouwproject.