Buitenplaats Oudeweg

Wonen op een historische buitenplaats. Een thuis voor generaties.

Buitenplaats Oudeweg aan de Driebergsestraatweg in Doorn wordt in ere hersteld. Met de renovatie van het historische landhuis en de inpassing van een klein aantal fraaie park- en boswoningen in het in Engelse landschapsstijl aangelegde park en bos, krijgt de unieke locatie een nieuwe toekomst die excelleert in al haar facetten.

De initiatiefnemer en woning- en landschapsarchitecten werken op dit moment nauw samen om tot het mooist denkbare resultaat te komen. Een thuis voor generaties, die de historie koesteren en op zoek zijn naar een eigentijdse leef- en woonomgeving die zijn gelijke niet kent.

Bent u benieuwd naar de plannen? Wilt u de hoogte blijven van de vorderingen? Of heeft u gewoon zin om onder het genot van een kop koffie even weg te dromen over wonen op een authentieke buitenplaats? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van de makelaars. Zij vertellen u graag meer over dit bijzondere plan.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op!

Contact

Eve architecten verrast

De door Eve Architecten ontworpen woningen zijn uiterst royaal. Ze zijn verrassend stijlvol en ingetogen, ondergeschikt aan het historische landhuis, maar tegelijkertijd met een geheel eigen aanzien. De verbindende architectonische signatuur creëert rust en versterkt de uitstraling van de negen individuele woningen.

 

Geschiedenis van het landgoed

Het landhuis is rond 1836 gebouwd door de toenmalige eigenaar van kasteel Sterkenburg. Door de jaren heen heeft het diverse eigenaren en bewoners gekend, die ieder hun persoonlijke stempel op de villa drukten. Tot 1941 is het huis bewoond geweest. Vanaf 1960 fungeert de villa als kantoor.

Oudeweg

 

Plankaart - Buitenplaats Oudeweg
Villa perspectieven - Buitenplaats Oudeweg
Villa perspectieven - Buitenplaats Oudeweg
Sfeer - Buitenplaats Oudeweg